ONZE MISSIE

Het leveren van een combinatie van hoogwaardige service, snelle levering en kwaliteit aan de zakelijke klant, om zo bij te dragen aan de circulaire economie en duurzaamheid.

De visie van IT Rentalz is meer op de toekomst gericht. Die luidt: IT Rentalz wil de duurzaamheid van de zakelijke markt in de toekomst verbeteren door organisaties in staat te stellen bij te dragen aan de circulaire economie. Dit doen wij door kwaliteit, prima service en met snelheid te leveren aan onze huurders.

ONZEWERKWIJZE

Het bestelproces

Wij zien het als onze missie om een zo goed mogelijk antwoord te geven op jouw uitdaging op het gebied van IT, AV en hardware. In de onderstaande video leggen we globaal uit hoe we dat aanpakken.

WAT WIJ LEVEREN
 Kortgezegd: bijna alles met een stekker. We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan producten, elk met andere eigenschappen en specificaties. Wij leveren laptops, smartphones, tablets, desktops, monitors, audioapparaten, beamers, printers, videowalls, tv-schermen en mobiel internet. Niet al deze productcategorieën zijn altijd zichtbaar op onze website, omdat wij alleen de categorieën tonen waarbinnen wij producten in voorraad hebben.

Huur nu!

WAAROM HUREN
BIJ ITRENTALZ ?

IT Rentalz levert uitsluitend topproducten van de beste merken.

Kwaliteit – IT Rentalz levert uitsluitend topproducten van de beste merken.

Hoogwaardige service – IT Rentalz is een zusteronderneming van Q-Products bv en SpicyDeals.eu. Binnen onze groep weten wij bijna alles over hardware en IT- en AV-apparatuur. We kennen de producten die we aanbieden van A tot Z, weten hoe ze in elkaar zitten en weten ook exact in welke situatie ze het best uit de verf komen. Het moet dus vreemd lopen willen wij geen passend antwoord op je elektronisch getinte vraag hebben.

Snelle levering – Wij werken samen met verschillende logistiek dienstverleners. Per order kiezen we de meest geschikte vervoerder en service, die zorgt dat de materialen op tijd en keurig verzorgd worden afgeleverd.

Duurzaamheid – Wanneer je bij ons huurt, onderneem je duurzaam. Door apparaten te huren, neem je namelijk deel aan de circulaire economie en help je om alles uit de levensduur van apparatuur te halen.

 • IT Rentalz zorgt ervoor dat de zakelijke markt bijdraagt aan de circulaire economie en daarmee hun ecologische voetafdruk verkleint.
 •  IT Rentalz zorgt ervoor dat er geen grote investeringen nodig zijn op het gebied van IT, AV of hardware.
 • IT Rentalz kan grote aantallen verhuren aan hun zakelijke klanten.
 • IT Rentalz is prijstransparant, wat betekent dat er geen offertes aangevraagd hoeven te worden.
 • IT Rentalz levert hoge kwaliteit.
 •  IT Rentalz levert snel.
 • IT Rentalz is een zuster van Q-Products en SpicyDeals.eu: twee bedrijven met een schat aan ervaring binnen onze branche.
 •  IT Rentalz heeft een klantenservice die elke werkdag van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar is.
 • IT Rentalz regelt het transport en heeft een transportverzekering.
 •  De producten van IT Rentalz zijn plug and play: ze hoeven niet eerst geïnstalleerd te worden.
 •  IT Rentalz biedt abonnementen aan om een compleet pakket tegen een gereduceerd tarief aan te kunnen bieden.
 • De klantenservice van IT Rentalz is ook via social media bereikbaar.
 • IT Rentalz heeft een locatie waar de producten kunnen worden opgehaald en geretourneerd.
Huur nu!

Snelle levering

Wij werken samen met verschillende logistiek dienstverleners. Per order kiezen we de meest geschikte vervoerder en service, die zorgt dat de materialen op tijd en keurig verzorgd worden afgeleverd.

Hoogwaardige service

IT Rentalz is een zusteronderneming van Q-Products bv en SpicyDeals.eu. Binnen onze groep weten wij bijna alles over hardware en IT- en AV-apparatuur. We kennen de producten die we aanbieden van A tot Z, weten hoe ze in elkaar zitten en weten ook exact in welke situatie ze het best uit de verf komen. Het moet dus vreemd lopen willen wij geen passend antwoord op je elektronisch getinte vraag hebben.

Duurzaamheid

Wanneer je bij ons huurt, onderneem je duurzaam. Door apparaten te huren, neem je namelijk deel aan de circulaire economie en help je om alles uit de levensduur van apparatuur te halen.

IT RENTALZ LEADS THE WAY - RENT NOW

LAPTOPS
tablets
SMART PHONES
DESKTOPS
beamers
PRINTERS
INTERNET
other